Alex Goris IT Solutions

Over mij

Mijn naam is Alex Goris. Geboren en getogen in het mooie Groningse landschap. 

Van 2001 tot 2017 heb ik vanuit verschillende vooraanstaande IT-dienstverleners en een softwareleverancier vele projecten succesvol mogen uitvoeren op EUC- (End-User Computing) en virtualisatiegebied. Zowel door heel Nederland alsook binnen Europa en daarbuiten tot aan Azië en Australië. Vanaf 2017 ben ik Alex Goris IT Solutions gestart en ben ik als freelancer zelfstandig verder gegaan om klanten te helpen met mijn kennis en kunde.

Een rugzak gevuld met meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van werkplekontwikkeling, applicatievirtualisatie, automation, application en desktopdelivery en aanverwante technieken en processen (zoals servervirtualisatie, ITL, ISM en applicatiepackaging) in zowel grote als kleine organisaties, zorgen ervoor dat ik ook jouw project tot een goed einde kan leiden.

Ik denk niet in hokjes qua producten en mogelijkheden. Iedere organisatie is anders en heeft zijn eigen wensen, behoeften of specifieke kenmerken waardoor de ene oplossing niet geschikt is en de andere wel. Hierdoor ontstaan er telkens weer nieuwe uitdagingen waarbij een passende oplossing dient te worden gevonden.

Als je klanten vraagt mij te omschrijven, zijn dit de meest gehoorde kreten: energiek, gemotiveerd, communicatief vaardig in woord en geschrift, pro-actief, daadkrachtig, oplossingsgericht, leergierig en een teamplayer.